середа, 10 грудня 2014 р.

Модні стилі і напрямки танців: що зараз в тренді??

Мода змінюється не тільки на одяг і зачіски - це стосується і музики, танців. З року в рік одні танцювальні стилі злітають у тренди, інші ж втрачають свою популярність. Які танці вважаються модними зараз, на початку XXI століття, - читайте далі у статті.

Booty dance
Один з моъх улюблених стилiв є Booty Dance..
Booty Dance (БутіДенс) - відносно новий вид танцю, який набуває все більшої популярності.

Почасти Booty Dance чимось нагадує Belly dance, також деякі елементи запозичені з танцювального напрямку Dance hall, яке, власне, і є першоджерелом Booty Dance. Але, останній - досить самобутній, і гідний виділення в самостійне танцювальний напрямок, особливість якого полягає ще й у тому, що під час танцю одна сідничний м'яз може рухатися незалежно від іншої, а також уміння виконувати складний ритмічний малюнок сідницями.



Krump

Назва танцю - це абревіатура до фрази Kingdom Radically Uplifted Mighty Praise (у перекладі з англійської - Королівство Абсолютною Сили Духовної Похвали). Засновники крампа - віруючі люди, які протиставляли цей енергійний і різкий танець вуличного насильства, поширеній в Америці (саме там зародився крамп). Техніка танцю заснована на різких і енергійних рухах рук, ніг і тулуба.



R & B


Популярний танець, який займає одну з лідируючих позицій у сучасній клубній культурі. Сексуальний, що притягає, повний внутрішньої експресії, він поєднує романтику блюзу і ритми хіп-хопу. Основний рух в R & B, без якого неможливо уявити танець, - так званий кач, що виходить з центру тіла - вільне ритмічний рух, схоже на дію пружини.
 Дякую за перегляд, сподiваюся вам сподоблась моя стаття..
У слiдочiй статтi  я розповiм вам про рiзний i  найзручнiший одяг для танцiв..

Немає коментарів:

Дописати коментар