субота, 13 грудня 2014 р.

Джаз Фанк — Jazz Funk


1. Все більшу популярність останнім часом набуває новий напрямок у танці - jazz funk.. Це яскравий і експресивний танець, який увібрав у себе найкраще з таких стилів як джаз, латина, стріт, хіп-хоп та інших популярних танцювальних напрямків..
Таким чином, танець джаз фанк - це не конкретний стиль, а скоріше змішання всіляких напрямків, які сплітаються в унікальному стилі, народжуються індивідуальним почуттям смаку хореографа, і заснований на грі і єднанні контрастів..
2.Головною «фішкою» стилю джаз фанк можна назвати унікальний мікс з цікавих елементів інших стилів, які, здавалося б, ніяк не можуть поєднуватися між собою.. Його можна починати освоювати з нуля, або прийти до нього з будь-якого іншого стилю..
Танцюрист може повністю себе реалізувати, втілити в життя свої ідеї та фантазії. Імпровізація в джаз фанку безмежна, вона дає йому життя, робить відкритим.. Іноді танець здається незрозумілим, але разом з цим він завжди залишається цікавим.. Музика, що використовується для цього танцю популярна і нерідко звучить в клубах ...
3. Незважаючи на те, що jazz funk - молодий напрям, воно дуже перспективно.. Енергійність, оригінальність і цікаве змішання контрастів: різкості і плавності, льоду і полум'я, наполегливі тренування і легкість рухів - ось що таке jazz funk..
На даний момент - це найулюбленiший мiй стиль танцю..

У наступному блозi я хочу розповiсти вам про  одну маленьку танцiвницю.. Це мабуть одна iз найкращих танцiвнить , яких я бачила..
Дякую за увагу..

Немає коментарів:

Дописати коментар