пʼятниця, 12 грудня 2014 р.

Який одяг краще підійде для того чи іншого стилю танцю??
Існують як загальні вимоги до одягу, так і специфічні, що задаваться  вибором того чи іншого стилю.. Взагалі, одяг для занять танцями повинна забезпечувати комфорт і виключати травматизм, дозволяти налаштуватися на творчий процес.. Тому всі хореографи наполягають на тому, щоб ви знімали прикраси, годинники та інші аксесуари, які можуть перешкодити..

1.  Перед заняттями парними танцями дівчатам краще зібрати волосся в пучок, щоб вони не били партнера.. Чоловіча тренувальний одяг для танців латина (реггетон та інших парних) - футболка з рукавом. У якості «низу» - прості чорні брюки.. Партнерка буде почувати себе впевнено в довгій футболці, що закриває всю спину, так як не дуже приємно вести слизькі від поту спину і живіт.. Для низу також можна підібрати спортивні штани, які не створюють незручностей при обертанні.. Якщо ви виберете спідницю, то вона повинна бути не надто довгою (щоб партнер мав можливість просунути коліно між ніг партнерки) і не занадто короткою (щоб вона не задиралася і не відволікала вас від танцю)..
2. Як відомо, танець живота виповнюється в особливому костюмі і босоніж (або в  східних туфляхна невисокому каблуці).. Але все це не під час уроків. Одяг для занять танцями живота:

облягаючі штани (трико або лосини), що забезпечують візуальний контроль над колінами;
купальник або топ, що відкриває живіт.. Дозволяє з перших занять робити упор на пластику тіла, відстежувати будь-які коливання. Найзручніше займатися в балетках, але можна взяти джазовки або прості шкарпетки..
Ну а якщо ви зовсім недавно приступили до занять стрип-пластикою - не поспішайте з покупкою спеціальних босоніжок.. Вони призначені для занять на просунутому рівні..  Перший час вам доведеться розробляти голеностоп, а тому краще балеток або чешок вам взуття не знайти.. Зате тренувальний одяг для танців стрип може бути обмежена тільки вашою фантазією.. Для уроку підійде все, в чому ви будете почувати себе розкуто, сексуально і комфортно.. При цьому вона повинна підкреслювати фігуру і вказувати на ваш сценічний образ..

3. Стилістика одягу для занять танцями сучасних молодіжних напрямків - це вулична мода в поєднанні зі спортивною.. Але якщо ви знаходитесь на тренуванні в танцкласі - забудьте про моду і перемкніть увагу на зручність і безпеку.. Важкі кросівки в хіп-хопперском стилі перетворять танець на муку.. Вам потрібна танцювальне взуття - мінімум танцювальні кросівки на тонкій м'якій підошві.. Широкі штани теж не додадуть майстерності.. Швидше завадять, як того «Хорошому» танцюристу!!
4. А на тренуваннях з брейк - дансу найголовніше навіть не тренувальний одяг для танцю, а ефективний захист.. Напульсники і наколінники захистять зап'ястя і коліна.. Для обертань на голові знадобиться спеціальна шапочка з підкладкою на маківці. Щоб захистити кисті, беріть на заняття рукавички..
Словом, вибираючи одяг для занять танцями або фітнесом, в першу чергу зверніть увагу на комфорт і безпеку.. Потім оцініть, наскільки вона відповідає вашому настрою, чи допомагає одяг налаштуватися на творчість.. І танцюйте, не шкодуючи її !!
Дякую за увагу..
В наступному блозi я розповiм про Джаз-фанк..

1 коментар:

  1. На цьому сайті http://magicdance.kiev.ua/ можна знайти все про, що тут пишуть.Не пожалкуєте.

    ВідповістиВидалити